Amerikaans en Chinees onderzoek, meer spionnen, waarschuwingen en een pandemische oefening

In ‘COVID-19 deel 1: Griep of Biowapen?‘ schreef ik dat Chinese agenten voor biologische oorlogsvoering het coronavirus hebben gestolen van het Canadese Nationale Microbiologische Laboratorium in Winnipeg, Canada. Veel lezers namen het serieus; sommigen begonnen te lachen, verwijzend naar Tom Cruise Mission Impossible 2, waar collega-agent Sean Ambrose een dodelijk synthetisch virus steelt om de wereldbevolking uit te roeien. Helaas, het is uiterst serieus.

Amerikaans en Chinees Onderzoek

North Carolina Biotechnology Center

North Carolina Biotechnology Center

Ralph Baric

Ralph Baric

Ralph Baric, een onderzoeker van infectieziekten aan de Universiteit van Noord Carolina in Chapel Hill, bestudeert met zijn team de coronavirus van onder meer de grote hoefijzerneus vleermuis. Ze ontdekken dat het nieuwe hybride virus menselijke luchtwegcellen kan infecteren en een acuut ademhalingssyndroom kan veroorzaken. De resultaten worden op 9 november 2015 gepubliceerd in Nature Medicine. De titel van de publicatie: ‘Een SARS-achtige cluster van vleermuis-coronavirussen kan mensen infecteren.

Publication Nature Magazine

Publication Nature Magazine

Twee leden van zijn team zijn Xing-Yi Ge en Zhengli-Li Shi van het Laboratorium van Speciale Pathogenen en Bioveiligheid, Wuhan Instituut van Virologie, Chinese Academie van Wetnschappen, Wuhan, China. Door met Baric samen te werken, hebben ze toegang tot al zijn gegevens, waaronder die van een onderzoek uit 2012 over het vermogen van het SHC014-eiwit om menselijke cellen te infecteren. De studie bevestigt ook dat coronavirussen in vleermuizen direct naar mensen kunnen ‘springen’ zonder gebruik te maken van een ander dier als gastheer. Wuhan keek, zeg maar, over de schouder van Baric mee.

Epedemic potential

Epedemic potential

De studie van 2012 bracht een discussie op gang of een dergelijk onderzoek is toegestaan. Als een virus ontsnapt kan het een pandemie veroorzaken. Om deze reden stopt de Amerikaanse regering in oktober 2013 de financiering. Het Baric-onderzoek mag echter nog doorgaan. De studie begon voordat het moratorium werd aangekondigd en Baric vindt dat deze virussen een ‘​​gevaar voor de samenleving zijn’ en dus moeten worden onderzocht.

Eco Health Alliance

Eco Health Alliance

De studie wordt gefinancierd door Eco Health Alliance, waaronder de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health

Deze ‘school’ wordt gefinancierd door Michael Bloomberg, kandidaat-miljardair voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. Johns Hopkins is de medeorganisator van de ‘Event 201’ Pandemische Oefening, die we later bespreken.

Laboratorium of Natuur

In COVID-19 deel 1 raakten we dit onderwerp al aan. Dr. Francis Boyle gelooft dat het virus  is gemaakt in het Wuhan Instituut van Virologie. Boyle denkt dat China de bio-technologische militaire macht van deze wereld wil worden. In de nucleaire bewapening liggen ze tenslotte ver achter.

Dr Francis Boyle

Dr Francis Boyle

Nu gaan we er wat dieper op in. Is er enig wetenschappelijk bewijs dat de COVID-19 in een laboratorium is gemaakt? Belangrijk om te weten, want hieraan gekoppeld is de vraag ‘en waarom dan wel?’

Een studie gepubliceerd op 18 Mach 2020 in het tijdschrift Antiviral Research, Vol. 176, april 2020, laat zien dat het dodelijke COVID-19 coronavirus gemakkelijk van mens naar mens springt, wat meteen verklaard waarom het virus zo moeilijk is te isoleren. Het is niet bekend waar het COVID-19 coronavirus vandaan komt, wat doet vermoeden dat het niet in de natuur voorkomt.

Study published 18-03-2020 in the peer-reviewed journal Antiviral Research

Study published 18-03-2020 in the peer-reviewed journal Antiviral Research

Niet echt een sluitend bewijs, maar er is meer:
Wetenschappers onder leiding van PhD Prashant Pradhan van het Indiase Technologisch Instituut, Kusuma School van Biologische Wetenschappen, Delhi, ontdekken in COVID-19 segmenten van het RNA dat niet overeenkomt met andere coronavirussen zoals SARS. COVID-19 lijkt meer op HIV. Het virus reageert zelfs op behandeling met HIV medicijnen. RNA of Ribonucleïnezuur, is een biologisch macromolecuul dat essentieel is voor de regeling van cellulaire processen in alle bekende levensvormen.
[sc name=”span-padding-left-40px” ]”Wij hebben 4 toevoegingen gevonden in het glycoproteïne (S) die uniek zijn voor de 2019-nCoV en niet voorkomen in andere coronavirussen. De aminozuurresiduen zijn vergelijkbaar met die in de HIV-1 gp120 of HIV-1 Gag. En dat is uiterst vreemd.”[sc name=”span-closetag” ]

Withdrawn paper on the finding of 4 unique inserts in the 2019-nCoV

Withdrawn paper on the finding of 4 unique inserts in the 2019-nCoV. Click on image to download the paper.

De berichtgeving in dit artikel leidde tot een golf van ontkenningen door regeringen, gezondheidsautoriteiten en de media. Iedere suggestie dat het coronavirus in een laboratorium zou zijn ontwikkeld, werd de kop ingedrukt. COVID-19 is aangeleverd door moeder natuur, en niet gemaakt door wetenschappers die spelen met dodelijke virussen.

Onder grote druk hebben de auteurs het artikel ingetrokken en heeft de uitgever een bericht geplaatst waarin hij waarschuwt dat alle wetenschappelijke artikelen een ‘voorlopig’ karakter hebben.

4 insertions which are unique to the 2019-nCoV

4 insertions which are unique to the 2019-nCoV

4 insertions which are unique to the 2019-nCoV

4 insertions which are unique to the 2019-nCoV

Maar er is meer bewijs dat COVID-19 uit een laboratorium komt:
Volgens James Lyons-Weiler, PhD, oprichter van het Instituut voor Toegepaste Wetenschappen (IPAK) en auteur van 57 publicaties, vindt in COVID-19 een gensequentie genaamd ‘pShuttle-SN’. Deze sequentie is het overblijfsel van een genetische manipulatie om genen in virussen en bacteriën in te voegen.

Met sequentie of gensequentie wordt in de biologie de volgorde van nucleotiden in een DNA- of RNA-macromolecuul bedoeld; of de volgorde van aminozuren in een eiwit. Omdat DNA van een gen codeert voor een eiwit, bepaalt de sequentie van nucleotiden in zo’n gen wat de sequentie van aminozuren in het bijbehorende eiwit is.

En hiermee legt Weiler het onweerlegbare bewijs op tafel dat COVID-19 in een laboratorium is ontwikkeld.

Tweets about the MOTIF SIGNATURE of 2019nCoV

Tweets about the MOTIF SIGNATURE of 2019nCoV

Op de website van IPAK staat de volgende oproep:
[sc name=”span-padding-left-40px” ]‘IPAK loopt voorop in het onderzoek naar de herkomst van het 2019-nCoV Coronavirus. Niemand kan ook maar een aanwijzing geven. Wij zien een potentiële link naar de laboratoria. Hierbij roepen wij wetenschappers over de hele wereld op om alle monsters van coronavirussen te onderzoeken.’[sc name=”span-closetag” ]

Het vinden van de herkomst van het virus is vreselijk belangrijk. Wanneer bekend is hoe het virus precies is gemaakt, kan men vaststellen hoe de werking is en hoe een vaccin te ontwikkelen.

Tweets about the MOTIF SIGNATURE of 2019nCoV

Tweets about the MOTIF SIGNATURE of 2019nCoV

Samengevat:
Wetenschappers ontwikkelen een dodelijk virus, waarvan de genetische code is ‘ingebed’ in HIV dat tot een geheel andere familie van virussen hoort. Het heeft een ongebruikelijk en mysterieus middensegment dat nog nooit in een coronavirus is gezien en verantwoordelijk kan zijn voor het binnendringen in gastheercellen. Dit segment kan ook de infectiegraad verhogen.
COVID-19 is absoluut geen virus dat in het wild leeft, maar een virus dat in een laboratorium is gemaakt. Volgens Weiler, een SARS eiwit dat in een coronavirus werd gestopt met HIV mogelijkheden.

Bio Warfare Espionage

Bio Warfare Espionage

Meer Spionnen

Sinds 2010 azen de Chinezen op de Amerikaanse kennis van virologie en biotechnologie. Een paar maanden geleden, in december 2019, zijn Chinese agenten in de Harvard Universiteit betrapt op het smokkelen van dodelijke virussen.

Charles Lieber Charged Wuhan Espionage

Charles Lieber Charged Wuhan Espionage

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft op 28 januari 2020 Dr. Charles Lieber, de voorzitter van de afdeling Chemie en Chemische Biologie van de Harvard Universiteit, en twee Chinese staatsburgers aangeklaagd voor spionage voor de Volksrepubliek China. Lieber werkte al voor het Wuhan Instituut van Virologie. Hij zocht daar naar ‘slimme studenten’ met interesse in wetenschappelijk bio-technologisch onderzoek. Dit programma werd eerder bekritiseerd tijdens een hoorzitting in april 2018 met de titel ‘Wetenschappers of Spionnen’. De commissaris van de Amerika-China Economische en Veiligheid Commissie, Michael Wessel, adviseerde het Congres om subsidies, leningen of enige andere hulp aan Charles Lieber te schrappen. Lieber ontving voor zijn verdiensten van het Wuhan instituut 50.000 dollar per maand, exclusief kosten voor levensonderhoud van 158.000 dollar. Hij kreeg ook 1,5 miljoen dollar voor het opzetten van een onderzoekslaboratorium. Lieber is met administratief verlof.

Liebers Thousand Talents participation contract and awards

Liebers Thousand Talents participation contract and awards

[sc name=”span-padding-left-40px” ]“China heeft slapende agenten op onze universiteiten geplaatst om wetenschappelijke informatie te stelen,”[sc name=”span-closetag” ] zei Lamar Smith, voorzitter van het Committee voor Wetenschappen, Ruimtevaart en Technologie, tijdens de hoorzitting.

De Amerikaanse advocaat Andrew Lelling noemde de beschuldigingen tegen Dr. Charles Lieber “Een onderdeel van een Chinese campagne om de Amerikaanse technologie en kennis te stelen.”

Department of justice announcement

Department of justice announcement

Boston FBI-agent Joseph Bonavolonta voegt eraan toe:
[sc name=”span-padding-left-40px” ]”Geen enkel land is een grotere bedreiging voor onze nationale veiligheid en economische welvaart dan China. Het doel van de communistische regering is simpel gezegd om Amerika te vervangen als een wereldmacht.”[sc name=”span-closetag” ]

Een andere boosdoener was Yanqing Ye, 29, lid van de Chinese Communistische Partij (CCP) en luitenant van het Volksbevrijdingsleger, de strijdkrachten van de Volksrepubliek China. Ze wisselde informatie uit met de Universiteit van Defensie Technologie (NUDT), een militaire academie onder leiding van de CCP.

De derde spion is Zaosong Zheng, 30. Hij werd op 10 december 2019 gearresteerd op de internationale luchthaven in Boston. Hij wilde 21 reageerbuizen met virussen naar China smokkelen. Hij zit sinds 30 december 2019 vast.

The Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston

The Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston

De vaccin wedloop

De reageerbuizen zijn gestolen uit het Centrum voor Virologie en Vaccinonderzoek van het Beth Israel Diakonesse Medische Centrum op de campus van Longwood. Het Medische Centrum is verbonden met de Harvard Universiteit, afdeling Gezondheid.

Johnson & Johnson and Janssen

Johnson & Johnson and Janssen

Op 13 maart 2020 kondigde Johnson & Johnson aan dat het dochterbedrijf Janssen Pharmaceutical een samenwerking is aangegaan met het Beth Israel Diakonesse Medische Centrum om een vaccin voor COVID-19 te ontwikkelen. Janssen wil de productiecapaciteit opschalen om straks te voldoen aan de wereldwijde vaccinatie van COVID-19 patienten.

Paul Stoffels, directeur en vicevoorzitter van het Bestuur van Johnson & Johnson, verklaarde: “We zijn dankbaar voor getalenteerde en ervaren samenwerkingspartners zoals Dan Barouch en zijn team. Door kennis en middelen samen te voegen, kunnen we deze pandemie bedwingen.

Bill Melinda Gates Foundation Headquarters

Bill Melinda Gates Foundation Headquarters

Dr. Dan Barouch ontving vier subsidies van de Gates Stichting, namelijk in 2011, 2012, 2013 en 2014. Zijn groep is een belangrijk onderdeel van de Bill & Melinda Gates Stichting, een wetenschappelijke netwerk voor Vaccin Ontwikkeling, het Amerikaans Instituut voor Gezondheid (NIH), het Centrum voor HIV/AIDS vaccin-immunologie, en het Ragon Institute van het Massachusetts Ziekenhuis, genoemd naar de 100 miljoen dollar donatie van Phillip T. en Susan M. Ragon.

The Ragon Institute

The Ragon Institute

De tweede kandidaat in deze wedloop is Baric. Hij heeft met de Vanderbilt Universiteit bijna 200.000 geneesmiddelen getest tegen SARS, MERS en andere coronavirussen. Een daarvan was de behandeling van ‘remdesivir’ van Gilead Science, die de Wereldgezondheidsorganisatie ‘veelbelovend’ heeft genoemd. Het wordt in China getest en kan in april resultaten opleveren.

Gilead

Gilead

De derde kandidaat werd op 24 februari 2020 geïntroduceerd door Genetic Engineering & Biotechnology News. De Harvard Universiteit en het Chinese Guangzhou Instituut voor Ademhalingsziekten gaan samen een ​​vaccinontwikkelen. De samenwerking wordt gefinancierd door 115 miljoen dollar van de Chinese vastgoedgigant China Evergrande Group.
Zhong Nanshan, van het Guangzhou Instituut, zal het onderzoeksteam leiden. Hij is hoofd van de Chinese 2019n-CoV Expert Unit.

Guangzhou Institute of Respiratory Health

Guangzhou Institute of Respiratory Health

Ik ben verbijsterd. Amerikaanse wetenschappers onderzoeken en manipuleren dodelijke virussen. Deze worden gestolen door Chinese agenten. In Chinese laboratoria wordt er verder aan geknutseld. En wanneer het virus vrijkomt gaan alle betrokkenen naar een oplossing zoeken. Zij weten wat COVID-19 is en zijn er zo bang voor dat zelfs Chinese en Amerikaanse wetenschappers met elkaar gaan samenwerken. Wij gaan er in COVID-19 deel 3 dieper op in.

Waarschuwingen

Laten we aannemen dat wij een door mensen gemaakt virus hebben die de makers om wat voor reden dan ook graag willen testen. Mensen die niets om tienduizenden of miljoenen doden geven. Moet er in zo’n geval niet een soort pandemie-verklaring worden afgegeven? Moet de wereld zich niet eerst mogen en kunnen voorbereiden. Zoiets van ‘we hebben een dodelijk virus en gaan dat testen, koop mondkapjes en blijf binnen.’ Zelfs terroristen waarschuwen een regering voordat ze tot actie overgaan.

De waarheid: Er is voortdurend gewaarschuwd, maar geen mens en geeb regering heeft geluisterd.

Bill Gates waarschuwde tijdens zijn TED Talk in 2015 getiteld ‘De komende uitbraak, zijn we er klaar voor’, het volgende:
[sc name=”span-padding-left-40px” ]”‘Als de komende decennia in een klap meer dan 10 miljoen mensen worden gedood, gebeurt dat door een besmettelijk virus. Geen raketten, maar microben.”
[sc name=”span-closetag” ]

Twee jaar later zei hij hetzelfde tijdens een evenement in Davos.

Professor Ralp Baric zei op 15 october 2017 in een publicatie van het Carolina Public Health Magazine getiteld ‘Zijn we voorbereid op de volgende superbug-uitbraak?’ Het volgende:
[sc name=”span-padding-left-40px” ]”We kunnen uitzoeken wat er aan de hand is. Wij zijn niet in staat om op korte termijn vaccins te ontwikkelen, te testen en in grote hoeveelheden te produceren. Wij hebben ook geen medicijnen op de plank liggen om een onbekend virus te bestrijden.”[sc name=”span-closetag” ]

In februari 2018 waarschuwde Bill Gates in Business Insider:
[sc name=”span-padding-left-40px” ]”Epidemiologen zeggen dat een ziekteverwekker in de lucht meer dan 30 miljoen mensen zou kunnen doden in minder dan een jaar. En wij zijn niet voorbereid. Wij moeten een arsenaal aan vaccins, medicijnen en diagnostische hulpmiddelen opbouwen. Ook moeten wij de volksgezondheidszorg verbeteren en ons voorbereiden op epidemieën zoals het leger zich voorbereidt op een oorlog. Te beginnen met een rollenspel om beter te begrijpen hoe ziekten zich verspreiden, hoe mensen in paniek reageren en hoe wij omgaan met overbelaste snelwegen en communicatiesystemen.”[sc name=”span-closetag” ]

Quote Bill Gates

Quote Bill Gates

Een maand later zei Gates tijdens een discussie over epidemieën georganiseerd door de Massachusetts Medische Vereniging en het New England Journal of Medicine in Londen:
[sc name=”span-padding-left-40px” ]”De geschiedenis leert dat er een dodelijke ziekte zich over de wereld zal verspreiden. En wij zijn er niet klaar voor. Er is geen pandemische paraatheid. Ook wordt het steeds makkelijker voor bijvoorbeeld terroristen om in een laboratorium een dodelijk virus te maken. De ziekte die op ons afkomt, is waarschijnlijk een ziekte die wij voor het eerst zien, zoals SARS en MERS.”[sc name=”span-closetag” ]

Quote Bill Gates

Quote Bill Gates

Bill Gates en Bloomberg Pandemische Oefening

De laatste waarschuwing kwam in oktober 2019. Het Johns Hopkins Centrum voor de Veiligheid van de Gezondheid met het Wereld Economische Forum en de Bill and Melinda Gates Stichting organiseerde op 19 oktober 2019 in New York een wereldwijde pandemische oefening genaamd ‘Event 201’.

The global pandemic exercise Event 201

The global pandemic exercise Event 201. Photo: Nick Klein Photography.

De oefening gebruikte als model een nieuw coronavirus. Spelers in deze oefening waren 15 toonaangevende fuctionarissen in bedrijfsleven, overheid en volksgezondheid. Onder hen:

  • Professor George F. Gao, D.G. Chinees Centrum voor ziektebestrijding en -preventie, hoogleraar aan het Instituut voor Microbiologie, Chinese Academie van Wetenschappen, voorzitter van de Chinese Vereniging voor Biotechnologie en voorzitter van de Aziatische Federatie van Biotechnologie (AFOB).
  • Martin Knuchel, Directeur en Hoofd van het Crisis, Nood en  Bedrijfscontinuiteit Team van Lufthansa.
  • Stephen C. Redd, adjunct-directeur voor volksgezondheidszorg en uitvoerende wetenschappen bij het Amerikaanse Centrum voor Ziektecontrole en Preventie (CDC).
  • Adrian Thomas, vicepresident Publieke Gezondheid van Johnson & Johnson.
The global pandemic exercise Event 201

The global pandemic exercise Event 201. Photo: Nick Klein Photography.

De oefening bestond uit hoe te reageren en samen te werken in tijden van een pandemie. Vooral werd er aandacht besteed aan de onderlinge samenwerking van bedrijven, regeringen en volksgezondheid en aan de economische en maatschappelijke gevolgen van een pandemie. De organisatoren verklaarden na afloop dat ‘er een nieuwe vorm van publiek-private samenwerking nodig is’.

Next:

COVID-19 deel 3: Wat is er gebeurd en wie is schuldig?

Zie ik een proxy-oorlog tussen verschillende economische en politieke partijen? Gebruiken de Amerikaanse Democraten de CIA om de Republikeinen te fileren? Is dit een angstaanjagende stap van de Deep State om de Europese Unie definitief te vestigen? Is het een valse-vlagoperatie om de voorspelde wereldwijde economische recessie te bedoezelen? Is het een vaccinatie-experiment dat verkeerd is uitgepakt?

Wij onderzoeken al deze mogelijkheden om de waarheid te achterhalen.

Share: